Mancarica aceasta imi aduce aminte de copilarie. Mi-o facea bunica mea, dar ea curata castravetii de coaja si ii taia betisoare. Eu n-am atata rabdare si timp. Ea statea acasa si avea destul timp. Asa ca am facut-o in stil propriu si trebuie sa va spun ca nu este nici o diferenta la gust.
-700g carne de porc
-700g castraveti murati
-1 ceapa
-1 capatana de usturoi
-suc de rosii cat doreste fiecare
-1 lingura pasta de ardei
-cimbru
-1 lingura de amidon
-marar
Se curata ceapa, se toaca si se pune putin la prajit in 5 linguri de ulei.


Intre timp se pune lingura de pasta de ardei si cimbrul. Dupa ce au fiert castravetii se pune sucul de rosii si se mai fierbe 5 minute,
apoi se dizolva lingura de amidon in putina apa rece si se pune peste castraveti, se mai fierbe putin,


Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu