miercuri, 12 mai 2010

Gogosele umplute


-260 ml apa
-80 ml ulei
-sare
-200 g faina
-4 oua

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se cu telul bine, bine pana se duc toate cocoloasele. Se lasa la racit si se incorporeaza pe rand cele 4 oua. Se pune compozitia intr-un cornet whatever (al meu s-a rupt si am pus in niste pungi de unica folosinta pentru ornat prajituri luate de la Carrefour-de aceea au iesit cam mari) si se spriteaza gogoselele. Se introduc in cuptor si se coc 30-40 de minute timp in care nu se deschide cuptorul deloc pentru ca se lasa gogoselele. Dupa ce se racesc se taie un capacel mai sus de jumatate (nu pana la capat) si se umplu cu icre, branza cu marar, etc...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu