Mai am vreo 2-3 ridichi de anul trecut. Mai sunt inca bune. Am avut o recolta frumoasa, niste ridichi mari si frumoase. Si salata de sfecla rosie tot din recolta proprie a fost. Gradinarul sef e Nae. Gradinaritul e relaxarea lui cand vine de la servici. Uita de toti nervii pe care si-i face, si are destui, de stresul si de toate problemele. Numai ca se intampla sa sune telefoanele si problemele sa continue si acasa. Sau mai rau trebuie sa plece de acasa la deranjamente. Oricum sunt multumita ca se ocupa de gradinarit si ca ii place foarte mult. Vai! Greu e sa fii sef in meseria asta. Asa ca salata aceasta o mananca cu drag ca e ingrijita ridichea de el.
-1 ridiche mare
-otet balsamic rosu
-ulei de masline extravirgin
-sare
Se curata ridichea, se da prin razatoarea mare,
se pune otet balsamic rosu, ulei de masline extravirgin si sare. Se amesteca bine. La inceput ridichea va fi foarte iute, dar daca mai sta putin isi va pierde din iuteala. Este foarte sanatoasa. Este buna pentru ficat si bila sub aceasta forma.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu