marți, 14 septembrie 2010

Ciorba din carne de porc cu os si zeama de varza



Dupa cum se deduce din titlu, aceasta este o reteta din iarna trecuta, pe care abia acuma o postez. Nu cred ca are vreo importanta acest lucru. Sa vedem ce am pus noi in aceasta ciorbita.


-1,300kg carne de porc cu os
-1 morcov mare
-1 ceapa mare
-3 maini de mazare congelata
-3 maini de fasole verde congelata
-2 maini de orez
-2 linguri pasta de ardei
-400ml suc de rosii
-1 legatura de marar (eu am in congelator)
-zeama de varza dupa gustul fiecareia


Se pune carnea la fiert. Cand face spuma se strange bine spuma pana nu mai ramane nimic. Se fierbe 15 minute dupa care se pune ceapa taiata patratele

si morcovul dat prin razatoarea mica si se mai fierbe 15 minute.

Apoi se pune mazarea

si fasolea si se mai fierbe 10 minute.

Apoi vine randul pastei de ardei,

a orezului pe care le lasam 10 minute,

iar la sfarsit a sucului de rosii.

Dupa 10 minute punem zeama de varza,

iar cand fierbe se stinge si se pune mararul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu