joi, 13 mai 2010

Bors de praz


-4 fire mari de praz
-1 morcov destul de mare
-1/2 telina potrivita
-1/2 ardei gras mare
-2 cartofi potriviti
-suc de rosii dupa dorinta fiecaruia
-bors dupa dorinta fiecaruia
-2 lingurite de Secretul gustului cu legume
-2 cuburi Knorr de pui
-sare
-leustean


Se curata toate zarzavaturile.

Se da pe razatoarea mica morcovul.

De asemenea se da prin razatoarea mica si telina,

iar ardeiul se taie fideluta

si se pun in oala pentru a fi turnata apa rece peste ele.

Se taie prazul marunt



si cand sunt aproape fierte zarzavaturile din oala se adauga prazul. Se lasa sa fiarba si cand prazul s-a muiat se pun cartofii. Dupa 15 minute se pune sucul de rosii

si se mai lasa 5 minute. Apoi se pune borsul,

cele 2 lingurite de Secretul gustului, sarea si cele 2 cuburi de Knorr. Se lasa sa fiarba putin de tot cu borsul, dupa care se stinge si se pune leusteanul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu