
Urmatoarea prajitura pe care am facut-o a fost specialitatea casei, prajitura mea cu visine, care azi e, azi nu e. Nici nu mai stiu cum am reusit s-o fac in forma asta, dar este delicioasa si se face si repede. V-o recomand cand sunteti in criza de timp.
-visine fara samburi (eu pun la congelator pentru tarta si compot)-o farfurie cu varf
-zahar pentru tava
-ulei pentru uns tava
-unt pentru uns hartia de copt
-7 oua
-7 linguri de zahar
-7 linguri cu ulei
-7 linguri cu faina
-3 plicuri cu zahar vanilat
Se ia tava de copt si se unge cu ulei,apoi se pune hartia de copt care se unge cu unt.
Peste zahar se pun visinele asa inghetate cu gheata cu tot, una langa alta pana acopera tot fundul tavii si se lasa deoparte.
Intr-un bol de mixer se pun cele 7 oua cu cele 7 linguri de zahar si zaharul vanilat
si se introduce tava in cuptorul preincalzit pana se coace,
dupa care se rastoarna intr-o tava potrivita.











Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu