marți, 18 mai 2010

Cartofi cu broccoli si iaurt




De data asta m-am hotarat sa fac o mancare vegetariana, care nu tine de foame si care dupa doua ore ti se face foame din nou. Sa incepem cu ingredientele.


-1 kg cartofi
-1 punga de broccoli
-1 ardei rosu
-1 ardei verde
-400 ml de iaurt de baut
-usturoi (fiecare cat vrea si cum ii place)
-2 linguri cu ulei de masline
-sare
-piper




Se curata cartofii si se taie bucati mai mari, se fierb in apa cu sare, dupa care se scurg. Broccoli se opareste in apa cu sare cateva minute, fara sa se inmoaie foarte tare, iar ardeii se taie in bucati mai mari.

Intr-un vas de termorezistent uns cu ulei, se aseaza cartofii, broccoli, ardeii, se amesteca usor si se da la cuptorul preincalzit 10 minute.


Se scoate vasul, se toarna peste legume iaurtul amestecat cu usturoiul pisat, sare, piper dupa gust

si se mai lasa la cuptor 15 minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu