luni, 17 mai 2010

Pizza



-1aluat bulgaresc de pizza de post
-Ketchup dulce
-350 g salam uscat
-1 cabanos pe care am uitat sa-l pun in poza
-200 g masline verzi fara samburi
-1 cutie de ciuperci taiate pe care in viteza mea, ca baietilor le era foame am uitat-o si pe ea s-o pun
-400 g mozarella





Cu scuzele de rigoare pentru cele doua lipsuri, m-am apucat repede de facut pizza ca foamea era mare. Am uns tava de la aragaz cu ulei, am desfacut aluatul de pizza, am indepartat hartia si l-am asezat pe tava de la aragaz. Am uns cu o pensula aluatul cu ketchup,

am pus deasupra salamul taiat, bucatele de cabanos taiat, maslinele taiate, ciupercile din cutie,

iar deasupra am ras multa, multa mozarella.

Am introdus-o in cuptorul preincalzit la 200*C, am tinut-o jumatate de ora, am scos-o

si am presarat peste ea Ketchup, dupa care a fost devorata in cateva minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu